Download Kuizi islam shqip 1.1 APK

Download Kuizi islam shqip 1.1 APK

Description of Kuizi islam shqip

Ky kuiz është bërë me qëllim që ta shtojmë diturinë rreth çeshtjeve të fesë.
Kuzi përmban pesëmbëdhjetë pyetje përgjatë një rundi dhe gjithashtu regjistron rekordin tuaj më të mirë.
Pyetjet janë të kategorizuara duke filluar në fillim nga më të lehtat deri tek disa më të vështira.

*Koha përcakton rekordin më të mirë
*Regjistron rekordin
*Mundësia për të shpërndarë në facebook

App Information of Kuizi islam shqip

App Name Kuizi islam shqip
Package Name com.ZebrApp.KIS
Version 1.1
Rating ( 495 )
Size 19.0 MB
Requirement Android 2.3.2+
Updated 2016-02-04
Installs 10,000+
Category Educational, Games
Developer

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *