Free Download Ujian KPP – Lesen L 2.1 APK

Free Download Ujian KPP – Lesen L 2.1 APK

Description of Ujian KPP - Lesen L

Sesuai untuk pelajar kereta / motor / kedua-dua.

Aplikasi ini merupakan stimulasi Ujian Kurikulum Pendidikan Pemandu (KPP01 Test) tahun 2019 dalam Bahasa Melayu. Selepas anda menghadiri kelas amali untuk memandu kenderaan seperti kereta, motor, motosikal, anda perlu lulus ujian teori berkomputer JPJ untuk mendapat lesen L in Malaysia. Ini merupakan keperluan daripada Jabatan Pengangutan Jalan (JPJ) Malaysia.

Untuk melulus ujian KPP tersebut, biasanya anda perlu membaca buku untuk belajar undang-undang jalan raya di Malaysia, mata perlu dapat membezakan warna yang serupa, dan dapat skor 42/50 dalam ujian yang mengandungi soalan tentang papan tanda, soalan kejara.

Aplikasi ini mempunyai lebih kurang 500 soalan untuk anda belajar dan membuat latihan. Jika anda dapat mencabar semua soalan yang diberi, kemungkinan besarnya anda tidak akan gagal dalam ujian KPP 2019 sebenar. Jika anda berjaya mengambil lesen, berhati-hati memandu di jalan raya supaya lesen tidak digantung bawah sistem kejara.

Terima kasih kerana muat turn aplikasi ini. Semoga anda dapat lulus ujian komputer lesen memandu kereta (KPP Test 2019) macam pro.
Bug fixes

App Information of Ujian KPP - Lesen L

App Name Ujian KPP - Lesen L
Package Name com.san.kpp
Version 2.1
Rating ( 4459 )
Size 18.0 MB
Requirement Android 4.1+
Updated 2019-02-28
Installs 500,000+
Developer

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *